Mi smo deo OKC tima, organizacije koja od 2011. radi na onlajn obukama u Srbiji i okruženju. Centralni deo OKC ekipe čine nastavnici, koji su se stručno usavršavali da svoja znanja i veštine učenja prebace na internet i omoguće svima koji žele steknu nova znanja i veštine na jednostavan i kvalitean način. Više o celoj ekipi imate na strani OKC tima.

    

Deo te velike ekipe radi na posebnoj ediciji onlajn obuka pod nazivom Znanje i všetine. U toj ediciji je i ova onlajn obuka Izrada sajtova i još mnoge druge obuke koje možete pronaći na sledećim stranama … Konkretno ovu onlajn obuku su kreirali i vode Lazar Ranđelović i Zoran Milojević. Oni će sa vama podeliti so znanje koje imaju iz ove oblasti, a to nije baš malo. Svesni smo toga da je izrada sajtova veština koja se uči ceo život, ne samo zbog promene određenih veb alata, već zbog toga što se čovečanstvo menja, takođe i zahtevi čovečanstva pa samim tim i potreba za različitim funkcionalnim veb sajtovima. Na stranama ove onlajn obuke biće mnogo informacija, ali ono što je najvažnije je komunikacija sa našim moderatorima, jer u toj komunikaciji ćete najviše naučiti.

A evo i rešenja malog zadatka sa obuke (na žalos oni koji nisu na obuci neće znati o čemu se radi, ali za ostale će biti jasno 🙂 )